Thursday, March 20, 2014

Aku Tetap Aku

Bahagia je bila aku tengok orang lain bahagia. tapi aku nie bahagia ke tidak? itulah masalahnya. tapi tak apalah, yang penting aku bahagia tengok orang lain bahagia walaupun aku sendiri masih lagi belum mencapai kebahagiaan aku sendiri.

Dan satu lagi aku benci tengok orang yang suka menunjuk-nunjuk nie. aku tahu diorang dah ada, tapi aku tak ada. but no need show to all people, and you know what you are annoying me. you always tell me what i don't need to know. ingat bagus sangat? tanya aku macamlah aku nie pakar sangat. dan aku taklah famous sangat. u're hipokrit actualy. even i know, aku nie taklah bagus sangat. tapi aku tak adalah nak show sana sini macam nak attract attention orang lain. #GEDIKS .simpan jelah apa yang kau ada itu, kau ingat orang lain suka ke dengan apa yang kau tunjuk tu? mungkin ada yang suka dan mungkin ada yang #MENYAMPAH. so my advice is, you just keep for urself. aku bukan tak suka orang yang menunjuk-nunjuk nie, kadang-kadang buat aku meluat. kalau ya nak tunjuk sekalipun tak payahlah nak announced kat semua orang kot.

p/s : eh terasa ker?.? sorry lah. aku pun bukannya bagus sangat. just nak luahkan perasaan je. chillss yooo =]